Om siden

Forbrugerblogger er en blog omkring artikler der er relevante for forbrugere. Der vil både være tale om nyheder og forskellige artikler, der guider dig rundt som forbrugere. Bag bloggen står Andreas Andersen, der også gennem flere år har blogget om IT på IT-blogger.dk.

Som studerende, der også har prøvet at få børn under studiet, har jeg prøvet at skulle finde rundt i mange forskellige regler og paragraffer i forbrugerjunglen, og det er nogle af disse udfordringer jeg gerne vil skrive om her. Det bør understreges at jeg ikke er jurist eller lignende, så sørg altid for at dobbelttjekke informationer på de officielle hjemmesider.

I 2019 sætter vi fokus på Kviklån. Årsagen er at der efterhånden er kommet så mange udbydere af kviklån, så overblikket mistes. Her forsøger vi at samle overblikket over de forskellige typer, hvem der står bag og hvad de tilbyder. Vi har ikke noget samarbejde med disse lånefirmaer, og linker af principielle grunde ikke direkte til dem.

Sitet finansieres af reklamer fra AdSense eller forskellige affiliatefirmaer, herunder PartnerAds, Adservice og Digital Advisor. Vi har ingen indflydelse på hvilke reklamer der vises gennem AdSense, idet der her vises udfra en algoritme udfra dine interesser, og svarer til de reklamer du ser på mange andre hjemmesider. Der er nogle udvalgte reklamer fra affiliatefirmaer der matcher målgruppen for denne side, men dog ikke reklamer fra lånefirmaer.

Du er velkommen til at kontakte os på nedenstående kontaktformular, hvis du har nogle spørgsmål, ris, ros eller gode ideer.