@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Er Bitcoin Penge? Se Det Simple Svar
12.05.2021

Er Bitcoin Penge? Se Det Simple Svar

Hvis man ikke ligefrem er en haj til det der IT, så kan det godt være lidt af en udfordring at forstå, hvad Bitcoin er f…

Image: Pixabay

Hvis man ikke ligefrem er en haj til det der IT, så kan det godt være lidt af en udfordring at forstå, hvad Bitcoin er for noget. I dette indlæg kan du blive en smule klogere på det hotteste inden for kryptovaluta, nemlig Bitcoin.

Er Bitcoin penge? Bitcoin er en valuta, ligesom den danske krone er det. Dog er Bitcoin det, man kalder for kryptovaluta. Den findes kun digitalt, og du har dem i en digital pung frem for på et kort eller i kontanter. Herudover er prisen på Bitcoin, altså hvad den er værd, ekstremt svingende sammenlignet med konventionel valuta. Det er også meget få steder, hvor du rent faktisk kan betale med Bitcoin. I langt de fleste tilfælde vil du være nødt til at sælge dine Bitcoins til en anden valuta, for at kunne købe ting med dem.

Bitcoin er stadig på et stadie, hvor man ikke rigtig bruger det til at betale for varer og tjenesteydelser, men derimod bruges det som en investering. Mange af dem, der tidligt købte Bitcoins, har tjent ustyrlige mængder på det. Faktisk så meget, at der er kommet et helt nyt fænomen omkring det, nemlig “Bitcoin millionærer”, hvilket er et begreb, der dækker over en gruppe, der er blevet millionærere på at investere en ganske lille sum i Bitcoin tidligt.