@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Hvordan Fungerer Investering? - forbrugerblogger.dk
26.11.2020

Hvordan Fungerer Investering?

En investering fungerer i bund og grund ved, at du giver andre penge, som de så bruger til at tjene penge med. En invest…

Image: Pixabay

En investering fungerer i bund og grund ved, at du giver andre penge, som de så bruger til at tjene penge med. En investering sker altid ud fra en forventning om, at du får et afkast tilbage på din investering. Altså at du tjener penge på det.

Du kan investere dine penge i mange forskellige ting. Alt fra råstoffer til virksomheder og fiktive valutaer kan du investere dine penge i. Læs mere om hvordan investeringer fungerer her.

Sådan fungerer investeringer

Du kan ikke sige investering uden risiko. For der er nemlig altid en risiko for, at du mister de penge, som du har investeret i enten et projekt, aktier eller en virksomhed.

Tommelfingerreglen er, at du aldrig skal investere penge, som du ikke har råd til at tabe, for der er en risiko for, at du taber dine penge. Den anden tommelfingerregel er, at risiko og afkast hænger sammen. Er risikoen høj, så skal afkastet også være stort.

Investeringer er på mange måder passive forstået på den måde, at du giver dine penge - altså investerer dem, i f.eks. en virksomhed, som så bruger pengene med henblik på at tjene flere penge. Her får du så et afkast på din investering.

Med en investering er det dine penge, som arbejder for dig med henblik på at tjene penge til dig. Dermed afviger investeringer som indtjening meget fra den klassiske indtjening hos mange, hvor man tjener penge på at bruge ens tid på noget bestemt.

Tak for støtten. Tak til avXperten for deres økonomiske bidrag til artiklen. Hos avXperten kan du shoppe blandt et stort og flot udvalg af FLIR produkter.