@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Hvordan Investerer Man I Aktier
11.02.2021

Hvordan Investerer Man I Aktier

Det store spørgsmål er, hvordan jeg kommer i gang med at handle aktier, når jeg først har fundet den rigtige handelspl…

Image: Pixabay / sergeitokmakov

Det store spørgsmål er, hvordan jeg kommer i gang med at handle aktier, når jeg først har fundet den rigtige handelsplatform. Herunder finder du mine bud på, hvordan du kan gøre og hvordan jeg finder aktier, jeg gerne vil investere i.

  • Det hele begyndte faktisk med, at jeg hørte Millionærklubben, som jeg hentede som Podcast. Her guider Pernille Enggaard dig igennem det seneste døgn i følgeskab med Lau Svendsen eller Lars Persson. Her elsker jeg at lytte til Lau Svenssen, da han har et anderledes syn på verden. Må dog erkende at det ikke altid har været de bedste investeringstips, der er kommet fra ham. I dette program har de ofte besøg af Mads Christiansen, som har haft et ganske glimrende aktieafkast. Her er det en mulighed at gå ind og se hans portefølje på Saxo Bank og måske få sig nogle gode ideer.
  • Der er også flere grupper på Facebook, hvor der bliver skrevet mangt og meget omkring aktier. Her synes jeg personligt at det er sjovt at følge lidt med, af og til kommer der nogle gode aktier op, som jeg vover mig ind i.
  • For nogle år tilbage talte jeg med en portefølje manager, som forvalter en større fond. Han fortalte mig, at nogle gange kan det være lige så godt bare at vælge 10 tilfældige og forskellige aktier til sin portefølje. Da markedet bevæger sig op og ned og som uprofessionel investor, er det næsten umuligt at time markedet.

Et godt tip fra mig er: Lad være med at sælge i panik, dette kommer der, som oftest, overhovedet ikke noget godt ud af.

    Artiklen er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget fra perlearmbånd. Det er årsagen til, at Perlen Odense får omtale i artiklen.